Пресцентър

Новини

„Мениджър за един ден“ в Областна администрация Видин

27.04.2023

Областна администрация Видин се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България за насърчаване на младите хора „Мениджър за един ден“ 2023. В рамките на деня Александра Вилиянова от ГПЧЕ „Йордан Радичков“ зае поста на областен управител на област Видин и се запозна с работата на областна администрация.
Областният управител Огнян Асенов посрещна Александра Вилиянова в кабинета си, където разговаряха за правомощията на областния управител, структурата на администрацията и предизвикателствата пред публичната власт. В рамките на деня, възпитаничката на Гимназията с преподаване на чужди езици, участва в заседание на Областната транспортна комисия, запозна се с начина на съставяне на актове за държавна собственост, с процедурата по упражняване на контрол за законосъобразност на решенията на общинските съвети и актовете на кметовете на общини, както и с основните изисквания към административното обслужване в държавната администрация.
„Надявам се Областна администрация Видин да е оставила позитивни впечатления във Вас. Бъдете все така амбициозна и мотивирана, за да постигнете целите, към които се стремите“, пожела Огнян Асенов в края на работния ден. Областният управител връчи сертификат на Александра Вилиянова за участие в инициативата „Мениджър за един ден“.Назад към Новини

2018 Всички права запазени © Област Видин