Пресцентър

Новини

Заместник областният управител Лъчезар Попиванов приветства участниците в младежкия фестивал The bridge

16.07.2019

Изключително ми е приятно да видя толкова много и талантливи млади хора, на едно място, които в продължение на няколко дни ще реализират своите идеи  и ще усъвършенстват уменията си. Това каза заместник областният управител Лъчезар Попиванов, който бе гост на официалното откриване на 10-тото юбилейно издание на младежкия фестивал The bridge. „Поздравявам Ви и за идеята да превърнете събитието в първия фестивал у нас с нулев отпечатък. Темата за опазване на околната среда е много важна и от нашето поведение днес, зависи в каква среда ще живеем утре. Като млади и отговорни хора трябва да пазим и поддържаме местата, на които живеем и тези, които посещаваме“, допълни Попиванов. Заместник областният управител пожела на организаторите и участниците във фестивала „една ползотворна, изпълнена с много позитивни емоции и нови запознанства седмица в прекрасния ни Видин“, като в заключение отбеляза, че Видин ги очаква отново.
Гости на събитието, което се проведе в палатковия лагер на участниците, в близост до крепостта „Баба Вида“, бяха и кметът на Община Видин Огнян Ценков и заместник-кметът на Видин Венци Пасков.
В 10-тото юбилейно издание на младежки фестивал The bridge участват около 400 талантливи младежи на възраст от 14 до 21 години от цялата страна. Събитието, организирано със съдействието на Община Видин, се провежда от 13 до 21 юли, като в програмата всяка вечер са предвидени различни събития.Назад към Новини

2018 Всички права запазени © Област Видин