Пресцентър

Новини

Заместник областният управител Анжело Методиев присъства на тържественото събрание по повод професионалния празник на МВР

08.07.2019

Заместник областният управител Анжело Методиев бе гост на тържественото събрание по повод професионалния празник на МВР и 140-та годишнина от създаването на институцията. Събитието се състоя в заседателната зала на Областната дирекция на МВР.
От името на областния управител Албена Георгиева бе поднесен поздравителен адрес:  „Използвам възможността да изразя високо си уважение към служителите в системата на МВР, на територията на област Видин, за безспорния професионализъм, всеотдайност, себеотрицание и човешко отношение, което проявяват в натовареното си ежедневие! Продължавайте все така доблестно да отстоявате честта и авторитета на МВР. Работете все така сърцато и отговорно, с чувство за дълг пред Родината и обществото“, се казва в поздравителния адрес.
Около 70 служители от ОДМВР-Видин и 25 служители на РДПБЗН-Видин са наградени по случай празника за постигнати високи резултати, проявена инициативност и професионализъм при решаване на ежедневните задачи.
 Директорът на Областната дирекция на МВР в град Видин старши комисар Петър Коцин бе награден, със заповед на вътрешния министър Младен Маринов, с отличие "Почетен знак на МВР 3-та степен". Със заповед на министър Маринов, с отличие „Писмена похвала“ бяха наградени главен инспектор Красимир Тренчев - началник сектор  „Криминална полиция“ в РУ-Видин и инспектор Ивайло Йорданов – разузнавач в сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в ОДМВР-Видин.
 Със заповед на главния секретар главен комисар Ивайло Иванов, с отличие „Писмена похвала бяха наградени четирима служители от ОДМВР-Видин.
С  наградни купи бяха отличени победителите в празнично организирания  вътрешен турнир по футбол.
Грамоти получиха и учениците от ППМГ “Екзарх Антим I“ – Видин,  спечелили първото място в ХVII-то издание на Националното ученическо състезание „Защита при бедствия, пожари и извънредни ситуации“.Назад към Новини

2018 Всички права запазени © Област Видин