Пресцентър

Новини

Тържествено начало на 2020-2021 учебна година във видинските училища

15.09.2020

Днес, 15.09.2020 г., дворовете на видинските училища бяха изпълнени с развълнувани ученици, учители и родители. При спазване на всички противоепидемични мерки, макар и само за учениците от първи, пети и осми клас, тържества се проведоха във всички училища в областта.
Заместник областният управител Лъчезар Попиванов приветства учениците в Профилирана природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I“. От името на областния управител Момчил Станков и от свое име той пожела да е успешна и ползотворна учебната година.  „Вярвайте в себе си и с ентусиазъм и творческа енергия усвоявайте нови знания и умения, с които да реализирате своите цели и мечти“, обърна се към учениците Попиванов.
Заместник областният управител Анжело Методиев бе гост на тържеството в Професионална гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“. В своето приветствие той се обърна специално към учителите: „Вие многократно сте доказвали, че няма препятствие, което да ви попречи с увереност, добрина и мъдрост да водите по пътя на знанието своите ученици! Бъдете все така отдадени на мисията за повишаване ефективността на образованието“.

снимка: Радио Видин

 Назад към Новини

2018 Всички права запазени © Област Видин