Пресцентър

Новини

Областният управител уважи Тържественото събрание на ОД на МВР – Видин

08.07.2024

Областният управител на Видин Ани Арутюнян бе гост на Тържественото събрание на ОД на МВР – Видин, организирано днес, по повод професионалния празник на служителите от МВР и 145-ата годишнина от създаването на вътрешното ведомство.

Ани Арутюнян връчи поздравителен адрес на директора на ОД на МВР старши комисар Петър Коцин и го поздрави за удостояването му с най-високата професионална награда „Почетен знак на МВР-І степен“.

„Обръщам се към всички служители в структурите на МВР –Видин, за да изразя своята признателност за професионализма, всеотдайността и човешкото отношение, в ежедневието си за опазване на обществения ред, в укрепване на законността, вътрешния ред и сигурността на жителите на нашата област. Задължения, които изискват абсолютна отдаденост и посвещаване на службата, която Вие сте избрали със сърцето и душата си и сте я приели като призвание за цял живот. Бъдете уверени, че вашите постижения в името на законността и държавността са успех за цялото общество“, се казва в поздравлението на областния управител до служителите на ОД на МВР.

По време на събранието бяха връчени грамоти на местни и държавни институции за ползотворно сътрудничество и ефективна съвместна дейност. Областна администрация Видин получи благодарност за ефективното партньорство и успешната съвместна работа с ОД на МВР – Видин.

Официални гости на събитието бяха и кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков, председателят на Окръжен съд - Видин Илия Илиев, административният ръководител на Районна прокуратура – Видин Илияна Целова, директорът на ТД „Национална сигурност“ - Видин Драгомир Дончев. Тържеството бе уважено и от делегация на Полицейския инспекторат на окръг Долж (Румъния).Назад към Новини

2018 Всички права запазени © Област Видин