Пресцентър

Новини

Областна администрация Видин се включи в инициативата „Мениджър за един ден“

07.11.2019

За поредна година Областна администрация Видин се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България за насърчаване на младите хора „Мениджър за един ден“ 2019.  В рамките на деня амбициозни младежи се запознаха с работата на областния управител и неговата администрация.
 Павел Илиев от Профилирана природо-математическа гимназия „Екзарх Антим I” зае поста на областен управител на област Видин, а Ренета Цветанова от Професионална гимназия „Проф.д-р. Асен Златаров“ беше в ролята на заместник областен управител.     Възпитаниците на двете училища бяха посрещнати от областния управител Албена Георгиева и заместник областните управители – Лъчезар Попиванов и Анжело Методиев. Преди встъпването им в длъжност, пред младите колеги бе представена структурата на администрацията и спецификата на работата на служителите. Павел и Ренета се потопиха в работната атмосфера на администрацията, като усетиха напрежението и тръпката на работния процес и едновременно с това придобиха увереност и мотивация за личностно и професионално израстване.
Областният управител Албена Георгиева изрази увереността си в полезния ефект от тази инициатива. „Благодаря ви за вашата активност и гражданска позиция. Радвам се, че днес бяхте част от екипа на Областна администрация Видин“, каза областният управител. Георгиева пожела на учениците успех, позитивни емоции в днешния ден и изрази надежда, че ще останат с добри впечатления от работата на Областна администрация Видин. „Където и да продължите образованието си, се върнете в родния ви град. Учете и работете за Видин!“, каза Албена Георгиева в края на инициативата.

 Назад към Новини

2018 Всички права запазени © Област Видин