Пресцентър

Новини

Албена Георгиева присъства на представяне на годишния отчет-анализ за дейността на Областна дирекция на МВР - Видин за 2018 г.

12.03.2019

Използвам случая  да  изразя своята признателност за това, че всички вие безрезервно и всеотдайно изпълнявате високохуманния си дълг към обществото, пренебрегвайки понякога семействата и личното си удобство. Убедена съм, че и занапред ще продължите да отстоявате принципите на нелеката ви професия за осигуряване сигурността на гражданите, повишаване на общественото доверие и авторитета на институцията. Това каза областният управител Албена Георгиева, която присъства на представяне на годишния отчет-анализ за дейността на Областната дирекция на МВР-Видин за 2018 г. Георгиева поздрави служителите в системата на МВР за добрата работа през изминалата година, което е видно и от представения анализ. Областният управител благодари за добрата съвместна работа между Дирекцията и Областната администрация.
Директорът на ОДМВР-Видин старши комисар Петър Коцин представи отчет-анализа за 2018 г. Той направи преглед на изпълнението на дейностите по приоритетите на вътрешното министерство, допринесли за подобряване работата на териториалната структура и постигнатите резултати и очерта акцентите за текущата година. Данните показват сериозно намаляване на броя на регистрираните престъпления и в същото време увеличаване на разкриваемостта.
Събитието уважиха директорът на Главна дирекция „Национална полиция” главен комисар Христо Терзийски, заместник-директорът на Главна дирекция "Гранична полиция" старши комисар Бисер Костадинов, председателите на Окръжен и Административен съд, прокурори от Окръжна и Районна прокуратура, директорът на Териториална дирекция „Национална сигурност“-Видин и ръководни служители от областната дирекция. Гостите благодариха за добрата работа на служителите в Областната дирекция на МВР - Видин, поздравиха ги за постигнатите високи резултати и им пожелаха здраве и още много лични и професионални успехи.

 

 Назад към Новини

2018 Всички права запазени © Област Видин